«Γνώρισε το σκύλο σου»: σεμινάριο για σκυλογονείς

Published On 18 June 2014 | By Δημήτρης Κοτάκος | Frog Pets

Τα σκυλιά μας δεν είναι «προγραμματισμένα» ώστε να γνωρίζουν τι θέλουμε από αυτά και πως πρέπει να συμπεριφέρονται σε ένα κόσμο φτιαγμένο για τις ανθρώπινες ανάγκες και όχι για τις δικές τους.

Αντιθέτως, έρχονται σε μας με τα δικά τους ένστικτα, «θέλω» και «δεν θέλω». Αυτό που χρειάζεται για να επικοινωνήσουμε μαζί τους είναι να κατανοήσουμε πως σκέφτονται, πως μαθαίνουν και πως αναπτύσσονται οι συμπεριφορές τους – επιθυμητές και ανεπιθύμητες.

seminariadogtraining1

Με αυτό το σεμινάριο θέλουμε να σας ταξιδέψουμε στο μυαλό του σκύλου σας. Η διάρκειά του είναι 24 ώρες (8 τρίωρα μαθήματα). Θα συναντιόμαστε μία φορά την εβδομάδα, κάθε Κυριακή.

Ο πρώτος κύκλος σεμιναρίων αρχίζει το φθινόπωρο και οι θέσεις είναι περιορισμένες – μόνο δέκα για κάθε κύκλο. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

* Με την υποστήριξη του Βατράχου

Like this Article? Share it!

About The Author

: Ο Δημήτρης Κοτάκος BCCSDip.DogBhv, είναι επαγγελματίας εκπαιδευτής σκύλων. Διπλωματούχος του Βρετανικού Κολεγίου Κυνολογικών Σπουδών. Αποφοίτησε με έπαινο στην "Συμπεριφορά Σκύλων", Advanced Canine Behaviour Diploma. Απόφοιτος της σχολής εκπαιδευτών σκύλων, Stardogs Trainers Academy. Από το 2015 συμμετέχει στην Κυνοφιλική Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης K9 SAR, του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ως Επιστημονικός Συνεργάτης.