«Ευτυχία»: η διανομή συνεχίζεται, πριν το ταξίδι στο Μπουένος Άιρες

Published On 31 March 2017 | By The Frog Team | Frog Tips

Συνεχίζεται για δεύτερη εβδομάδα η διανομή της ταινίας «Ευτυχία» στον κινηματογράφο Αλεξάνδρα Europa Cinemas (Πατησίων 77) καθημερινά στις 21.30.

Η «Ευτυχία» είναι το ψυχογράφημα μιας γυναίκας που χάνει σταδιακά την επαφή της με την πραγματικότητα, μία κωμικοτραγική ματιά στη ζωή μιας νεαρής κοπέλας, μέσα από την δική της αλλοιωμένη αντίληψη των πραγμάτων (διαβάστε αναλυτικά εδώ).

Η ταινία, που έχει αποσπάσει ήδη πολύ θετικές κριτικές, είναι μία ανεξάρτητη παραγωγή με προϋπολογισμό μόλις 10.000 Ευρώ. Όπως είχε πει και η πρωταγωνίστρια Ξανθή Σπανού στη συνέντευξή της στο Βάτραχο, «το μεγάλο μας ατού όμως είναι οτι, για να κάνουμε σινεμά στην Ελλάδα του 2017 με τα πενιχρά μέσα που υπάρχουν και τις λίγες επιδοτήσεις που δίνονται, πρέπει να το θέλουμε πάρα πολύ. Κι όταν θες να πεις κάτι πάρα πολύ, κάπου θα βρει το γκελ του στον κόσμο».

Μετά το τέλος της διανομής της, η «Ευτυχία» θα ταξιδέψει στο πανόραμα του Buenos Aires Festival Internacional de Cine Independiente (BAFICI), του σημαντικότερου κινηματογραφικού φεστιβάλ της Λατινικής Αμερικής.

Χορηγός Επικοινωνίας: thefrog.gr

Like this Article? Share it!

About The Author