Μετά την Αλαμουντίν, ποιός;

Published On 14 October 2014 | By Βαγγέλης Γαροφάλλου | Βαγγέλης Γαροφάλλου - Master Frogo

Οι νέες μεταγραφές αεροδρομίου που μπορούν να ξεσηκώσουν τους ψηφοφόρους. Ποιοι συγγενείς διάσημων προσώπων είναι έτοιμοι να πατήσουν τα Σπάτα.

Τεράστια δημοσκοπικά οφέλη αναμένεται να έχει η κυβέρνηση μετά την άφιξη στη χώρα μας της συζύγου του Τζορτζ Κλούνεϊ, Αμάλ Αλαμουντίν. Η διάσημη φρεσκοπαντρεμένη δικηγόρος ήρθε στην Ελλάδα για να μας βοηθήσει, φίλε αναγνώστη, να πάρουμε πίσω τα Γλυπτά του Παρθενώνα και έτσι τα προβλήματά μας να λυθούν για πάντα.

Καθώς το επιτελείο της ΝΔ πανηγυρίζει ακόμα για τη σατανική αυτή ιδέα που κοντεύει να διαλύσει τόσο τον ΣΥΡΙΖΑ, όσο και το Βρετανικό Μουσείο, η στήλη δίνει μία χείρα βοηθείας τόσο στην κυβέρνηση όσο και στα υπόλοιπα κόμματα. Ακολουθούν οι συγγενείς διάσημων προσώπων που μπορούν να γίνουν οι «νέες Αλαμουντίν».

Τα παιδιά του Μάικλ Τζάκσον

Ποιός μπορεί να ξεχάσει το συγκινητικό «αντίο» στον βασιλιά της ποπ από τα παιδιά του; Ποιανού η καρδούλα δεν ράγισε την ώρα που τα τέκνα του Μάικλ αποχαιρετούσαν αυτόν τον σπάνιο άνθρωπο με άλφα κεφαλαίο; Τώρα που θα έχουν μεγαλώσει κάπως και θα μπορούν να κάνουν το υπερατλαντικό ταξίδι χωρίς επιτήρηση, μήπως είναι η ώρα κάποιο κόμμα να τα φέρει στην Ελλάδα; Τι εννοείς «τι να κάνουν», φίλε αναγνώστη; Μασημένη τροφή θέλεις; Να, το πρώτο που μου ήρθε είναι να τα βάλουμε να χορεύουν το «Smooth Criminal» στην Πλατεία Βάθης, μοιράζοντας παράλληλα φυλλάδια που αποδεικνύουν ότι έρχεται η ανάπτυξη.

Η κόρη του Γούντι Αλεν

Αναφέρομαι σε αυτή την τύπισσα που βγαίνει και καταγγέλλει τον συμπαθή Γούντι ότι την κακοποίησε όταν ήταν μικρή, και την υποστηρίζει και η μάνα της, η Μία Φάροου, πράγμα που σημαίνει ότι ο διάσημος σκηνοθέτης είναι σχεδόν σίγουρα αθώος. Αυτή η λεπτομέρεια δεν μπορεί να εμποδίσει την άφιξή της στην Ελλάδα, όπου θα μιλήσει σε διαλέξεις για την κακοποίηση των γυναικών, θα πάει στα μπουζούκια και στη συνέχεια θα πείσει τους ψηφοφόρους να μην κάνουν κανένα αστείο και ρίξουν τη συγκυβέρνηση, γιατί μπροστά στον Αλέξη ο Γούντι θα είναι μητέρα Τερέζα, ή πατέρας Τερέζα, τέλος πάντων.

Η μαμά του Τζάστιν Μπίμπερ

Πότε είναι πραγματικά επιτυχημένη μία μάνα, φίλε αναγνώστη; Μα όταν ο γιος της, πριν ακόμα ενηλικιωθεί, κολυμπάει στο χρήμα, είναι παγκοσμίως διάσημος, προκαλεί υστερία όπου πάει και παίρνει περισσότερα ναρκωτικά και από όσους παρακολούθησαν τη συζήτηση στη Βουλή για την ψήφο εμπιστοσύνης. Μια τέτοια μάνα θα «κάνει κλικ» στην Ελληνίδα ψηφοφόρο μάνα, που ονειρεύεται να δει το παιδί της διάσημο τραγουδιστή αλλά το τρώνε τα κυκλώματα.

bieber

Οπότε φέρνεις τη μάνα Μπίμπερ στην Ελλάδα, την καλούν και στα μεσημεριανάδικα, γίνεται χαμός, και έτοιμη η προπαγάνδα. Μα εγώ πρέπει να σας τα λέω;

Της Γερακίνας ο γιός

Σε μία περίοδο που ο ελληνισμός βάλλεται από παντού, μήπως η χώρα έχει ανάγκη από ένα πραγματικό σύμβολο; Έναν άνθρωπο που δε ζει γονατιστός, ακριβώς επειδή είναι της Γερακίνας γιός; Επειδή μάλιστα οι φήμες λένε ότι ο νέος αυτός δεν άντεξε την τραγική κατάσταση στη χώρα και ξενιτεύτηκε, είναι μάλλον η κατάλληλη στιγμή να εντοπιστεί και να επιστρέψει στην πατρίδα, δίνοντας το μήνυμα ότι αυτός αντέχει τις φωτιές, αυτός αντέχει τις φωτιές.

Η πεθερά του Dave Mustaine

Ο Dave Mustaine είναι ο ηγέτης των Megadeth, και αν δεν τον έχεις ακουστά, φίλε αναγνώστη, είναι είτε γιατί έχει να γράψει καλό τραγούδι από το 1994, είτε γιατί εδώ και κάποιο καιρό έχει σταματήσει τα live και αναζητεί την πεθερά του, που εξαφανίστηκε. Δεν τρολάρω, μπορείς να το διαπιστώσεις και με ένα γκουγκλάρισμα. Να λοιπόν ο τρόπος να δείξεις στους πολίτες, αλλά και στους πιστωτές, ότι η Ελλάδα μπορεί. Βρίσκεις πρώτος την πεθερά του Mustaine, τη φέρνεις στο Ελ. Βενιζέλος, τσουπ, έρχεται και ο Dave που την ψάχνει τόσο καιρό, τσουπ, μαζεύονται και τα φρικιά με τις μπλούζες Rust in Peace, πόσους ψηφοφόρους κέρδισες; Χαμός.

Like this Article? Share it!

About The Author

Ο Βαγγέλης Γαροφάλλου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1985. Το 2008 κυκλοφόρησε η συλλογή διηγημάτων του «Πρωινά ξυπνήματα» (εκδ. Πολύτροπον) και το 2009 το μυθιστόρημα «Η βασίλισσα του βυθού» (εκδ. Νόβολι). Η νέα του συλλογή διηγημάτων, «Αγριάλιτι», κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πολύτροπον.