Οι ειδήσεις σε τίτλους: Ο Παστίτσιος, ο Furby και η συνεργασία Μανωλίδου – Metallica

Published On 17 January 2014 | By Βαγγέλης Γαροφάλλου | Βαγγέλης Γαροφάλλου - Master Frogo

Κυρίες και κύριοι καλησπέρα σας.

– Σε δέκα μήνες φυλακή καταδικάστηκε ο βλάσφημος που είχε επιτεθεί στην Ορθοδοξία με την δημιουργία της σελίδας «Γέροντας Παστίτσιος» στα σόσιαλ μίντια. Ενδέχεται η επανεξέταση της περίπτωσής του, με πιθανότερο σενάριο την σταύρωσή του στα εγκαίνια του νέου γηπέδου της ΑΕΚ «Αγία Σοφία».

– Την ίδια ώρα, ασύλληπτος παραμένει ο παπα-Σούρας, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που δεν δίστασε να παρωδήσει την θεία κοινωνία αλλά και να απευθυνθεί σε συνάδελφό του της ΝΔ με τη φράση «σκύψε ευλογημένη». Οι αστυνομικές αρχές υποψιάζονται ότι ο παπα-Σούρας ετοιμάζεται να συνεργαστεί με τον Furby, σε μία συνάντηση της παλιάς και της νέας γενιάς θρησκευτικής τρομοκρατίας.

– Επίσης την ίδια ώρα, οι ρασοφόροι που πουλούσαν λίμνες στο Βατοπαίδι απολαμβάνουν τα μπάνια τους σε Σαν Τροπέ και Νησιά του Πάσχα, περιμένοντας το Πάσχα και την ανάσταση του Κυρίου για να επιστρέψουν στα καθήκοντά τους.

– Στο Σαν Τροπέ βρέθηκε και ο Γιώργος «ΓΑΠ» Παπανδρέου, για μία ακόμα σολντ άουτ εμφάνιση, αυτή τη φορά με τον πιασάρικο τίτλο «Τι στην Ανατολή, τι στη Δύση, εγώ θα αλλάζω αλυσίδα εν κινήσει».

-Tη γκάφα της χρονιάς έκανε νεαρός αλλοδαπός, που ακούγοντας για την απαγωγή του επιχειρηματία Καραμολέγκου, απήγαγε μία κούτα φρυγανιές. Δεν δίστασε μάλιστα να επικοινωνήσει με την εταιρεία παραγωγής τους για να ζητήσει λύτρα, με αποτέλεσμα να του τελειώσει η κάρτα στο κινητό.

tatsopoulos

-Προτάσεις από τη ΔΗΜΑΡ, τους «58» και το ΠΑΣΟΚ φέρεται να έχει δεχτεί ο Πέτρος Τατσόπουλος, που έμεινε ελεύθερος από τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο μάνατζερ του γνωστού άσου της Βουλής απέφυγε να μιλήσει για οριστική συμφωνία με κάποιο κόμμα, ωστόσο «έκλεισε το μάτι» στην παράταξη του Ευάγγελου Βενιζέλου λέγοντας πως ο πελάτης του ίσως «να είναι τρέλα με την πράσινη φανέλα» και πως «κάθε αθλητής θα ήθελε να υπάρξει συμπαίκτης με θρύλους του αθλήματος όπως ο Απόστολος Κακλαμάνης».

– Για να παραμείνουμε στις αθλητικές ειδήσεις, ξεσήκωσαν τα πλήθη άνδρες της ελληνικής αστυνομίας που ξυλοκόπησαν μετανάστες στο κέντρο της Αθήνας. Με δυναμικά κροσέ, ασταμάτητα άπερκατ και αποφασιστικά τάκλιν, οι αστυνομικοί σάπισαν στο ξύλο τους μικροπωλητές, προσφέροντας άφθονο θέαμα στους περαστικούς. «Δεν χτύπησαν μόνο αυτά τα έγχρωμα καθάρματα, έδωσαν ένα δυνατό χτύπημα και στη φοροδιαφυγή», δήλωσε ο αρμόδιος υπουργός καταχειροκροτούμενος. Τις βιαιοπραγίες καταδίκασε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης.

– Εξαγριωμένοι από την παραπάνω επίθεση της αστυνομίας, ασιάτες δολοφόνοι ξεχύθηκαν στις περιοχές του κέντρου και άρχισαν να μαχαιρώνουν ανυποψίαστους διαβάτες για αντίποινα. Ομάδα αντιρατσιστών συγκεντρώθηκε για να τους στηρίξει, φωνάζοντας «ψόφα, παλιοφασίστα» σε μία γριούλα που άφηνε την τελευταία της πνοή στο πεζοδρόμιο. Τις βιαιοπραγίες καταδίκασε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης.

– Στα καλλιτεχνικά, τη συνεργασία τους με την Ευγενία Μανωλίδου ανακοίνωσαν οι Metallica. Η σπουδαία αμερικανική ποπ μπάντα συναντά την κορυφαία ελληνίδα μαέστρο για μία σειρά από συναυλίες, αλλά και ένα κοινό άλμπουμ, μετά τη μεγάλη καλλιτεχνική επιτυχία του «Loulou», που φημολογείται ότι ήταν ο λόγος που πέθανε ο Lou Reed. Από τον δίσκο, που θα αντλεί τη θεματολογία του και από τις τηλεοπτικές εκπομπές της Μανωλίδου, ήδη διέρρευσαν οι πρώτοι τίτλοι τραγουδιών: «Creeping Chef», «Μaster of βάφλες» και «Fade to ΔΑΠ».

Κυρίες και κύριοι, καληνύχτα και καλή τύχη.

Like this Article? Share it!

About The Author

Ο Βαγγέλης Γαροφάλλου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1985. Το 2008 κυκλοφόρησε η συλλογή διηγημάτων του «Πρωινά ξυπνήματα» (εκδ. Πολύτροπον) και το 2009 το μυθιστόρημα «Η βασίλισσα του βυθού» (εκδ. Νόβολι). Η νέα του συλλογή διηγημάτων, «Αγριάλιτι», κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πολύτροπον.