Οι Altribe στη Σφίγγα, στις 21 και 28 Δεκεμβρίου

Published On 17 December 2016 | By The Frog Team | Frog Tips

Μετά τη θερμή υποδοχή που είχε το album “Spooky Train” και τα live που ακολούθησαν, οι Altribe διέκοψαν για λίγο τις εμφανίσεις τους και κλείστηκαν στο studio για να ετοιμάσουν  καινούριο υλικό. Μαζί με το καινούριο υλικό υποδέχτηκαν και ένα νέο μέλος στη μπάντα- ο Γιάννης Γαρδικλής θα είναι πλέον στο ηλεκτρικό μπάσο.

Τα Χριστούγεννα ξεκινούν τις εμφανίσεις τους με δύο μεγάλα live στη Μουσική Σκηνή Σφίγγα με νέα σύνθεση στην μπάντα, καινούριο video για το τραγούδι “On the Road” και το καινούριο EP ALTRIBE ● Special Version σε digital και βινύλιο, με τέσσερα τραγούδια από το προηγούμενες δουλειές διασκευασμένα σε ακουστική version.

Κάθε κομμάτι του EP έχει και έναν guest μουσικό. Συμμετέχουν: ο μπασίστας Γιώτης Κιουρτσόγλου, ο φλαουτίστας Ορέστης Γαργουράκης, ο βιολιστής Γιώργος Κωνσταντινίδης και ο φυσαρμονικίστας Βαγγέλης Μιχάλης.

Στις 21 και στις 28 Δεκεμβρίου η ανανεωμένη Σφίγγα υποδέχεται τους ανανεωμένους Altribe με εορταστική αλλά πάντα Out of the blues διάθεση! Στη σύνθεση των εορταστικών live θα συμμετέχουν και Guest που συμμετείχαν και στην ηχογράφηση του EP!

Οι Altribe είναι οι:

Fiona Λαμπρίδη: φωνή, ακουστική κιθάρα
Albert Παναγιωτόπουλος: drums
Απόστολος Καρατζάς: ηλεκτρική κιθάρα
Γιάννης Γαρδικλής: Μπάσο

Inksiders: artwork
Χρύσα Ματσαγκάνη: Δημόσιες Σχέσεις

Info:

Μουσική Σκηνή Σφίγγα Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής, (είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2114096149, 6987844845 & στο mail: sfiggamusic@gmail.com
Τετάρτη 21 & Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου | Ώρα έναρξης: 22.00
Τιμή εισόδου: 10 ευρώ με μπύρα ή κρασί

Like this Article? Share it!

About The Author