Τα ύστερα του κόσμου!

Published On 14 September 2013 | By 3pointmagazine.gr | Frog Guests

Ήταν η αποφράδα μέρα της 4ης Σεπτεμβρίου 2013, όταν η ανιστόρητη και άθεη Μαρία Ρεπούση ξεστόμιζε το ακατανόητο: Τα θρησκευτικά, λέει, με την έννοια της ορθόδοξης κατήχησης, κατά την γνώμη μας, δεν έχουν θέση στο σύγχρονο Λύκειο. Άκουσον άκουσον!

Όπως ήταν βέβαια λογικό κάθε λογής ρασοφόρος όλης της οικουμένης ξεσηκώθηκε και κρατώντας σταυρούς -αλλά και πλεξούδες ολόκληρες με σκόρδα- βγήκε στις γειτονιές, όπου τελούσε τρισάγια, ευχέλαια και εξορκισμούς προκειμένου να γλιτώσουμε από την κόρη του Σατανά. Παρακαλούσε μάλιστα τον κύριο Φώτη, να μαζέψει τη βουλευτίνα του. Μαζί τους και η Ελένη Λουκά.

Όπως ήταν επίσης λογικό, κάθε λογής πιστός έπαιρνε τηλέφωνο στην εκπομπή του Ευαγγελάτου για να διαμαρτυρηθεί για τη σήψη, τη διαφθορά και τον ξεπεσμό αυτού του ορθόδοξου έθνους, ενώ δεν ήταν και λίγα τα τηλεφωνήματα, αλλά και τα φαξ που έφτασαν στο κανάλι της Κηφισιάς -στο STAR ντε- και ζητούσαν την πρόωρη πρεμιέρα της εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου, με θέμα “Θρησκεία, μπύρες και τα μυαλά μας πήρες”.

Οι πιο φανατικοί πήραν και στα κεντρικά της Χρυσής Αυγής, ωστόσο το μόνο που κατάφεραν ήταν να μπερδέψουν ακόμη περισσότερο το προσωπικό του τηλεφωνικού κέντρου του κόμματος, το οποίο μόλις είχε βγάλει τους αρχαιοελληνικούς χιτώνες της δωδεκαθεϊστικής τελετής που είχε παρακολουθήσει νωρίτερα και έπρεπε να υπερασπιστεί πια τους αγίους της ορθόδοξης εκκλησίας. Αν ληφθεί υπόψη και ο μέσος όρος iq των μελών του κόμματος, τότε γίνεται σαφές ότι πρόκειται περί άθλου.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο 3pointmagazine.gr

Like this Article? Share it!

About The Author

Ανεξάρτητο περιοδικό για την τέχνη, την πολιτική, την κοινωνία, με άρθρα και απόψεις, ρεπορτάζ, αφιερώματα και συνεντεύξεις.