ΤΟΠ ΦΑΪΒ: Τραγούδια για να κάνεις έρωτα (με άλλους, ή και μόνος/η)

Published On 4 February 2014 | By Βαγγέλης Γαροφάλλου | ΤΟΠ ΦΑΪΒ

Αν υπάρχει μία χαρά που δεν μπορεί να μας στερήσει η κρίση, φίλε αναγνώστη, αυτή είναι το σεξ. Αναρωτήθηκες ποτέ γιατί οι παππούδες μας, που ήσαν φτωχοί, κάνανε τόσα παιδιά; Η φτώχεια θέλει καλοπέραση. Βάλε τα ακόλουθα τραγούδια, φίλε αναγνώστη, ακολούθησε τις οδηγίες χρήσης και καλή απόλαυση.

5. Venga boys – Boom boom boom boom

Το συγκεκριμένο τραγούδι είναι «ταμάμ» για να κάνεις έρωτα μόνος σου, και στο έδωσα πρώτο-πρώτο γιατί κάπως σε έκοψα από φάτσα, φίλε αναγνώστη. Αν όμως έτυχε αυτή την περίοδο να έχεις ερωτικό σύντροφο, το τραγουδάκι δουλεύει και για δύο, μη σου πω και για παραπάνω. Οι Venga boys φέρνουν το κέφι και ο χώρος σου μεταμορφώνεται σε ένα απέραντο λούνα παρκ ηδονής. Απαραίτητη προϋπόθεση το να τραγουδάς κατά τη διάρκεια της πράξης και ο/η σύντροφός σου να κάνει τα «ο-ο-ο», «ο-ο-ο». Για βίτσιο, μπορείς να αλλάζεις τον στίχο «together in my room» σε «together in THE room», ακούγεται πιο απόλυτο και κατά συνέπεια είναι πιο σεξουλιάρικο. (Αν δεν έχεις σύντροφο τραγούδα μόνο το «boom boom boom boom», δεν στέκει το «together»).

4. La Bouche – Be my lover

Μπορεί να μην έχω ιδέα τι θα πεί La Bouche, αλλά πρέπει να παραδεχτείς ότι σε έφτιαξα, φίλε αναγνώστη. Χάρη σε αυτή την πρόταση, θα περάσεις δυνατές σεξουαλικές στιγμές με έντονη θεατρικότητα, αλλά και γκρουβ. Σβήσε τα φώτα, άναψε ένα blacklight, βάλε να παίξει το «νταρανταντίνταντάνταντα» στην αρχή του κομματιού και χάσου μαζί με τον σύντροφο σου σε μελωδικά ερωτικά χάδια.  Το συγκεκριμένο τραγούδι δεν συνιστάται για λιγότερα από δύο άτομα, είναι κάπως συναισθηματικό για μόνος σου, εκτός κι αν είσαι τόσο μερακλής, δικό σου προσωπικό ζήτημα αυτό.

3. Gunther – Ding dong song

Εδώ σου έβαλα ένα δύσκολο, φίλε αναγνώστη. Το τραγούδι δουλεύει μόνο με τη σύνθεση του βίντεοκλιπ, δηλαδή  ένας άνδρας και δύο (άντε τρείς) γυναίκες. Αράζεις με δύο-τρεις φίλες σου στο σπίτι, βραδάκι, πίνετε καμία μπυρίτσα και εκεί που χαλαρώνει η φάση, πας στο μπάνιο, φτιάχνεις το μουστάκι του Gunther, γυρίζεις και βάζεις να παίζει η αρχή του «Ding dong song». Φωνάζεις «ουμ….γιου τατς μάι τραλαλά…» με τον ίδιο χυδαίο τρόπο. Αν δουλέψει και καταλήξετε να περνάτε φανταστικά όλοι μαζί, θα έχεις πετύχει τον στόχο σου. Θα είσαι πλέον ο Gunther. Επειδή ξέρω ότι μοιάζει ακατόρθωτο, φίλε αναγνώστη, ξέχνα τις φαντασιώσεις και πάμε να δούμε κανένα καλό σιγουράκι για μόνος σου.

2. Δέσποινα Βανδή – Τι κάνω μόνη μου

Στο προηγούμενο Τοπ Φάιβ σας είχα γράψει πρώτος την είδηση ότι Φοίβος-Βανδή, μετά το «Χριστούγεννα»  ετοιμάζουν τραγούδι και για το Πάσχα, αλλά είχα ξεχάσει ότι είχαν γράψει τραγούδι, με το συμπάθειο, και για τη μαλ**ία. Αν δεν είσαι κοπέλα και είσαι αγόρι, φίλε αναγνώστη, απλά το αλλάζεις όλο σε «τι κάνω μόνος μου», τσιμπάς χαρτί, λιπαντικό κι είσαι έτοιμος για δράση. Το τραγούδι μπορεί και να διασκευαστεί χωρίς να απευθύνεσαι απαραίτητα στον άνθρωπο σου, που είναι στη δουλειά, όπως κάνει «το κορίτσι» της ιστορίας μας, αλλά σε πρόσωπα που δεν γνωρίζεις προσωπικά, όπως την Μάιλι Σάιρους ή τον Gunther. Καλή τύχη φίλε αναγνώστη και πρόσεχε μην τυφλωθείς.

1. Kelly family – Fell in love with an alien

Στην κορυφή δεν θα μπορούσε παρά να βρίσκεται ένα τραγούδι δύο ατόμων, για έρωτα, όχι σεξ. Αν έχεις βρει την πραγματική αγάπη, φίλε αναγνώστη, στο εύχομαι αλλά δύσκολο το βλέπω, αυτό είναι το τραγούδι σου. Αν μένεις και στην εξοχή, ακόμα καλύτερα, αλλιώς πήγαινε κανένα τριημεράκι, από Καμμένα Βούρλα και πάνω πιάνει μια χαρά το τραγούδι. Ο πρώτος στίχος, «out in the fields, where the farmers grow bread», σε βάζει στο κλίμα, άσε που κατά βάθος θα μπορούσε να υπονοεί πολλά. Κάνε έρωτα κάτω από τα αστέρια, φίλε αναγνώστη, και κοιτώντας ψηλά μεθυσμένος τραγούδα «I’m telling you no disguise». Η αγάπη γιορτάζει, η πλάση όλη χαίρεται και η οικογένεια των Kelly family σου δίνει τις ευλογίες της, οι οποίες αν συνδυαστούν με ένα σπασμένο προφυλακτικό μπορεί να σε χρήσουν άξιο να αποκτήσεις και συ τη δική σου οικογένεια.

Like this Article? Share it!

About The Author

Ο Βαγγέλης Γαροφάλλου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1985. Το 2008 κυκλοφόρησε η συλλογή διηγημάτων του «Πρωινά ξυπνήματα» (εκδ. Πολύτροπον) και το 2009 το μυθιστόρημα «Η βασίλισσα του βυθού» (εκδ. Νόβολι). Η νέα του συλλογή διηγημάτων, «Αγριάλιτι», κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πολύτροπον.