What the frog? Σημαίες για… φάγωμα

Published On 8 September 2013 | By Κατερίνα Καραβία | What the Frog?

Σημαίες από τυρί, λαχανικά, ζυμαρικά και κρέας: μία εξαιρετικά πρωτότυπη καμπάνια χρησιμοποιείται για την προώθηση του Διεθνούς Φεστιβάλ Φαγητού του Σίδνεϋ.

Τι μας κάνει λίγος βασιλικός, λίγα μακαρόνια και κάποιες ντομάτες;  Μα φυσικά ένα καλό Ιταλικό πιάτο ή σύμφωνα με διαφημιστική εταιρεία στην Αυστραλία, την σημαία της Ιταλίας!

Η εταιρεία δημιούργησε 17 εθνικές σημαίες χωρών φτιαγμένες από τα προϊόντα με τα οποία τις έχουμε συνδέσει, με σκοπό να προωθήσει το Διεθνές Φεστιβάλ Φαγητού του Σίδνεϋ, το μεγαλύτερο φεστιβάλ φαγητού στην Αυστραλία.

Οι σημαίες εντυπωσιάζουν με την φαντασία και την δημιουργικότητα τους αλλά και με τον ευρηματικό τρόπο με τον οποίο συνέδεσαν τα προϊόντα προσφέροντας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Και προσοχή, ένα είναι σίγουρο… ότι θα σας ανοίξει και η όρεξη.

Η σημαία της Αυστραλίας φτιαγμένη από κρεατόπιτα και σως

australia-flag-made-from-food-600x471

Η σημαία της Γαλλίας -τι άλλο θα ‘χε- ροκφόρ, καμαμπέρ και σταφύλι

france-flag-made-from-food-600x450

Φέτα και ελιές Καλαμάτας για την ελληνική σημαία

greece-flag-made-from-food-600x424

Το εθνικό σύμβολο της Ινδίας φτιαγμένο από κάρυ και ρύζι

india-flag-made-from-food-600x457

Η σημαία της Ινδονησίας με ρύζι και πικάντικες πιπεριές

indonesia-flag-made-from-food-600x387

Της Ιαπωνίας από ρύζι και τόνο

japan-flag-made-from-food-600x459

Χοτ ντογκ και μουστάρδα φυσικά για την αμερικανική σημαία

united-states-flag-made-from-food-600x340

Μαρμελάδα, κρέμα και πίτα για την σημαία του Ηνωμένου Βασιλείου

united-kingdom-flag-made-from-food-600x326

Τα λουκούμια δημιούργησαν την τούρκικη σημαία

turkey-flag-made-from-food-600x341

Αλλαντικά και τυρί έμενταλ όπως Ελβετία

switzerland-flag-made-from-food-600x469

Η ισπανική σημαία από λουκάνικο και ρύζι

spain-flag-made-from-food-600x450

Και της Βραζιλίας από φρούτα του πάθους, ανανά και λάιμ.

brazil-flag-made-from-food-600x445

Like this Article? Share it!

About The Author

: Είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει εργαστεί σε ενημερωτικές ιστοσελίδες και ηλεκτρονικά περιοδικά.