What the frog? 15 αναπάντητα ερωτήματα από ταινίες της Disney

Published On 13 May 2014 | By Χριστίνα Καραβοκύρη | What the Frog?

Η Disney έχει αφήσει πολλά αναπάντητα ερωτήματα, που αφορούν στις αγαπημένες μας ταινίες. Επιλέγουμε ενδεικτικά 15 από αυτά.

Ποκαχόντας

pocahondas

Πώς γίνεται η Ποκαχόντας να επικοινωνούσε με τον John Smith, εφόσον ήταν ο πρώτος Άγγλος που συνάντησε ποτέ; Απορίας άξιον.

Toy Story

toy story

Γιατί ορισμένα παιχνίδια είχαν φωνή και άλλα όχι; Ξεκάθαρα ρατσιστικό.

Αλαντίν

alladin

Μία από τις ευχές του Αλαντίν ήταν να γίνει πρίγκιπας. Όταν πλέον το τζίνι πραγματοποίησε την ευχή του και του έφτιαξε ένα ολόκληρο βασίλειο,  τί συνέβη σε όλους αυτούς τους ανθρώπους;  Μάλλον δεν τους ενδιέφερε ιδιαίτερα αφού πέτυχε αυτό που ήθελε, τα υπόλοιπα περιττεύουν.

Monsters, inc.

boo

Όταν η Boo εξαφανίστηκε, τι νόμιζαν οι γονείς της ότι της συνέβη; Προφανώς θα την έψαξαν αρκετά, αλλά η εύρεσή της δεν ικανοποιούσε το σενάριο!

H Μικρή Γοργόνα (Άριελ – πολλές απορίες)

ursula

Πώς ήταν δυνατόν  η Ούρσουλα να έβαφε τα νύχια της κάτω από το νερό; Όλα γίνονται κάτω από το νερό θα μου πεις, εδώ φόραγε μπλε σκιά, τα νύχια δεν ήταν εμπόδιο…

ariel

Πως είναι δυνατόν ο πρίγκιπας  Έρικ να μην θεώρησε την Άριελ ψυχοπαθή; Αφού χτένιζε τα μαλλιά της με ένα πιρούνι, κατά τη διάρκεια του δείπνου;  Και μετά λένε τρελές αυτές που ζητάνε γάμους και παιδιά..

little mermaid

Πώς ήταν δυνατόν η Άριελ να ένιωθε καλά με το γεγονός ότι σέρβιραν θαλασσινά στο τραπέζι; Είναι γοργόνα και μεγάλωσε κοντά σε ψάρια και θαλασσινά. Αναισθησία…

Η Πεντάμορφη και το Τέρας

h pentamorfh kai to teras

Πώς γίνεται το τέρας να μη γνώριζε πως να χρησιμοποιεί πιρούνι, αφού ήταν άνθρωπος; (Ναι αλλά με τέτοια χέρια δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα, για ξανασκέψου το.)

Ωραία Κοιμωμένη

wraia koimwmenh

Πώς είναι δυνατόν η ωραία κοιμωμένη να συνήλθε από τον ύπνο της, χωρίς φαγητό ή νερό; Προφανώς ήταν μια χαρά εξαρχής και την τάιζαν οι νεράιδες, όλα έγιναν για να τυλίξει τον πρίγκιπα.

Σταχτοπούτα

cinderella!

Γιατί η Σταχτοπούτα δεν προσπάθησε να αποδράσει ποτέ νωρίτερα; Κληρονομικά, φήμες λένε…

Το Βιβλίο της Ζούγκλας

mogli

Ο Μόγλης βρέθηκε σε ένα εγκαταλειμμένο κανό. Τι απέγιναν άραγε οι γονείς του; Πού είχαν ξεκινήσει να πηγαίνουν με το κανό; Θα κατέβηκαν κάπου για να δουν το τοπίο, λογικά έδεσαν τη βάρκα και άφησαν μέσα τον Μόγλη.. μετά εξαφανίστηκε αλλά δε φαίνεται να τους ένοιαξε και πολύ.

Ραπουνζέλ

rapunzel

Πώς γίνεται η Ραπουνζέλ να μπορούσε να στηρίξει το κεφάλι της; Δεν ήταν υπερβολικά βαρύ με όλα αυτά τα μαλλιά; Σίγουρα πολύ κουραστικό, αλλά πρέπει να ήταν της μόδας, ε και μπρος στα κάλλη τι είναι ο πόνος!

O Βασιλιάς των Λιονταριών

scar

Ο Σκαρ (=ουλή)  είχε πραγματικό όνομα; Πώς τον φώναζαν πριν δημιουργηθεί η ουλή του; Μάλλον θα είχε αλλά κάπου ξεχάστηκε στην πορεία.

101 Σκυλιά της Δαλματίας

101 dalmatias

Η Αννίτα και η Κρουέλα ήταν στην ίδια ηλικία και έκαναν παρέα. Αλλά ποτέ κανείς δεν μας εξήγησε πώς προέκυψε αυτή η παρέα αφού οι δύο γυναίκες ήταν εντελώς διαφορετικές. Δείξε μου το φίλο σου να σου πω ποιός είσαι. Ίσως επρόκειτο και για συνομωσία των δύο γυναικών, προκειμένου να ξεφορτωθούν τα σκυλάκια. Κάτι που μέχρι σήμερα δεν επιβεβαιώθηκε… αλλά σίγουρα κάπου θα έβαλε το χεράκι της και η Αννίτα.

H Χιονάτη και οι 7 νάνοι

nanoi

Γιατί οι νάνοι έκαναν εξόρυξη μετάλλων; Και τι τα έκαναν στη συνέχεια; Ποτέ δε μάθαμε… λαθρεμπόριο το πιο σίγουρο.

Like this Article? Share it!

About The Author

: Σπουδάζει Πολιτικές Επιστήμες και Ιστορία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Έχει εργαστεί στο παρελθόν στους ραδιοφωνικούς σταθμούς Βήμα FM και trollradio.gr καθώς και στο μουσικό κανάλι MTV.