Νέο διπλό CD – βιβλίο από τον Δημήτρη Βεριώνη: «Το Καλοκαίρι του Άχυρου»

Published On 16 May 2016 | By The Frog Team | Frog Tips

Τέσσερα χρόνια μετά την τελευταία δισκογραφική δουλειά του («Κάτω Απ’ Το Ίδιο Φεγγάρι» Μετρονόμος, 2012) και δέκα μετά την πρώτη προσωπική δισκογραφική παρουσία του («Το Πιο Όμορφο Παράθυρο Της Πόλης», 2006), ο Δημήτρης Βεριώνης κυκλοφορεί τη νέα του δισκογραφική δουλειά: ένα διπλό CD- βιβλίο με 24 ιστορίες του καλοκαιριού και της μνήμης και με γενικό τίτλο «Το Καλοκαίρι Του Άχυρου».

VerionisAlbumCover

Πρόκειται για 18 τραγούδια και 6 οργανικά θέματα στα οποία ο Δημήτρης Βεριώνης έχει γράψει τους στίχους και τη μουσική, έχει κάνει την ενορχήστρωση και τραγουδάει, ενώ στο 40σέλιδο έγχρωμο βιβλίο διηγείται συνοπτικά και τις μικρές ιστορίες των τραγουδιών που παρουσιάζει.

Σε ένα από τα τραγούδια συμμετέχει η Τέτη Κασιώνη. Ο πίνακας του εξωφύλλου είναι μια δημιουργία της Γιώτας Γεωργαλή και τα γραφικά έχει επιμεληθεί η Αργυρώ Σταυράκου, ενώ τον πίνακα φωτογράφησε η Ερατώ Λιόλιου.

Verionis

Τέλος, συμμετέχουν οι μουσικοί Όμηρος Κομνηνός, Πάνος Τόλιος, Χρήστος Ηλιόπουλος, Χρήστος Ζελελίδης,  Φώτης Σιώτας, Στέλιος Καρασταμάτης, Κατερίνα Σιαμά, Δήμητρα Αποστόλου, Δημήτρης Τσέλιος, Λεωνίδας Βλάχος, Σπύρος Χατζηκωνσταντίνου, Ευγένιος Μπένσης, Αλέκα Γιανναδάκη, Κωνσταντίνος Στάμου, Μιχάλης Τόλιος.

Η γενική επιμέλεια παραγωγής, η ηχοληψία και η μίξη είναι του Όμηρου Κομνηνού.

Το διπλό CD- βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΜΕΤΡΟΝΟΜΟΣ.

Περισσότερες πληροφορίες:

https://www.facebook.com/verionismusic/
https://www.youtube.com/user/dverionis/videos
dverionis@gmail.com

Like this Article? Share it!

About The Author