ΤΟΠ ΦΑΪΒ: Τα πιο σέξι βιντεοκλίπ όλων των εποχών(ε)

Published On 5 March 2014 | By Βαγγέλης Γαροφάλλου | ΤΟΠ ΦΑΪΒ

Μπήκε η άνοιξη, φίλε αναγνώστη, η εποχή που όλοι κάτι παθαίνουν με τις ορμές τους και έχουμε πρόβλημα.

Η στήλη, μετά τα τραγούδια για να κάνεις έρωτα, μένει στο ίδιο κλίμα και σου παρουσιάζει τις πιο σέξι παρουσίες σε βίντεοκλιπ, για να σου εκτοξεύσει τη λίμπιντο στον αέρα. Πρόκειται για μια κοινωνική-ιατρική προσφορά, άσε, μόνο κοινωνική πες καλύτερα, μην εμφανιστεί ο Αδωνις και μας κλείσει, είναι περίεργες μέρες.

5. Τype O Negative – My girlfriend’s girlfriend

O Peter Steele μπορεί να μας άφησε νωρίς αλλά οι δημιουργίες του θα είναι για πάντα κοντά μας και αυτό είναι που έχει σημασία. Ο σπουδαίος αυτός άνδρας είχε ποζάρει για γυναικείο περιοδικό κρατώντας στα χέρια το μόριό του σε φουλ ον κατάσταση, σε μια φωτογράφιση που κράτησε κάμποσες ώρες, και όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει την κίνηση αυτή απάντησε πως «έγινε μοβ». Το βίντεοκλιπ για το συγκεκριμένο χιτ από το October Rust, έναν δίσκο που δεν θα μπορούσε ποτέ κανείς να πει ότι έχει «χιτ», διηγείται την ιστορία ένος κυρίου που έχει δύο κοπέλες και οι τρεις τους περνούν υπέροχα. Σέξι οι κοπέλες, τρελαίνει και τις γυναίκες ο Peter και το βίντεο κέρδιζει την είσοδο στην πεντάδα στο νήμα από το πρόσφατο σοφτ πορνογράφημα που κυκλοφόρησαν οι καλλιτέχνιδες Σακίρα και Ριάνα. Α, όταν ο αθάνατος λέει «she’s my girl, too» λέει και «she’s my girl, two».

4. Miley Cyrus – Wrecking ball

Δεν ξέρω τι διάολο παίζει με τις ντίσνεϊ και τα εμτιβιά, αλλά το να πάρεις το κοριτσάκι από τη Χάνα Μοντάνα που έβλεπαν τα παιδάκια και να το βάλεις να γλύφει μια βαριοπούλα με ξεπερνάει. Μιλάμε οτι πρέπει να είσαι πολύ ανώμαλος. Αν ξεπεράσουμε αυτή τη μικρή λεπτομέρεια, το πρώην μικρό κοριτσάκι δείχνει να έχει πιάσει το νόημα και πάει μια χαρά να πάρει το δρόμο της Λέιντι Γκάγκα, της Μπρίτνεϊ Σπίαρς και της Μαντόνα, και αν πεις «άλλο η Μαντόνα» θα σου δώσω μία με τη βαριοπούλα στα μούτρα, είμαι άνθρωπος του διαλόγου. Καλή η Μαντόνα, αλλά όχι «άλλο». Κάνανε και ντουετάκι οι δυο τους, πιο ντυμένες, έκλαψε η τέχνη.

3. Τhe silent wedding – To them

Oι The silent wedding περίπου πριν ένα χρόνο κυκλοφόρησαν το σέξι ντεμπούτο άλμπουμ τους, Livin Experiments, που μιλάει για νέα -ή όχι τόσο- τάξη πραγμάτων, ένα βρικόλακα, τον Οδυσσέα, την αυτοκτονία, χαμός. Εκεί μέσα θα βρεις φανταστικά χέβι μέταλ τραγούδια, μερικοί είπαν οτι είναι power-prog, αλλά εμένα αυτό φίλε αναγνώστη σαν βρισιά μου ακούγεται, δεν τα ξέρω αυτά τα ξένα. Το βίντεοκλιπ του δίσκου γυρίστηκε για το τραγούδι «Τo them», τραγούδι με το οποίο η μπάντα ξεκίνησε την εμφάνιση της πριν τους Fates warning στη συναυλία με το πιο ξενέρωτο κοινό που υπήρξε ποτέ. Για το βίντεο τα λόγια είναι περιττά, βρείτε αλλού τόση τεστοστερόνη και αντρίλα και κερδίστε αυτό που σας προσφέρει απλόχερα ο Μάριος στο 1.46 του κλιπ. Μοναδική φάλτσα νότα αυτός ο προβληματικός που κάνει το πειραματόζωο.

2. Pink – Sober

Όσο καλλιτεχνικό σεβασμό και να τρέφει κανείς για την Pink, θα πρέπει να αναγνωρίσουμε πως παρότι πρόκειται για ένα όμορφο τραγουδάκι, στο ρεφρέν μπορείς να φανταστείς πουράτους να πετάνε λουλούδια και όλα τα μωρά στην πίστα να χορεύουν. Επειδή όμως η καλλιτεχνική αξία της Pink δε μετριέται μόνο σε ήχο, αλλά και σε εικόνα, το βίντεοκλιπ του “Sober” σε αποζημιώνει. Τί είναι καλύτερο από μία Pink; Πολύ σωστά, φίλε αναγνώστη. Δύο Pink. Στο βίντεο μπορείς να απολαύσεις την Pink να κάνει ζουζουνιές με τον εαυτό της, και ποιός νοιάζεται για τα κουπλέ και τα ρεφρέν.

1. Slash ft. Fergie – Beautiful dangerous

Ο κιθαρίστας της πιο αλήτικης ροκ μπάντας που κατούρησε ποτέ το αυτοκίνητο σας, συνεργάστηκε με την τραγουδίστρια των Black Eyed Peas. Το “Beautiful dangerous” δεν είναι κανά αριστούργημα, συμπαθητικό κομματάκι, αλλά αν δεν ήταν η Fergie θα ακούγαμε για χιλιοστή πέμπτη φορά το σγουιτ τσάιλντ ο μάιν, να ούμε. Αλλά επί της οθόνης πόλεμος, η Fergie είναι η βαρεμένη stalker που θέλει να αποπλανήσει τον καλλιτέχνη, κι αν μοιάζεις σαν τη Fergie στο βίντεοκλιπ σιγά μην δεν τον αποπλανήσεις τον παλιόγερα τον Slash. Ελεγα και γω, ρε παιδί μου, αυτοί οι Black Eyed Peas πώς πουλάνε τόσο πολύ ενώ είναι σαν να ακούς εξωγήινους να παίζουν ποδοβόλεϊ. Αμα δεις και συ το κορίτσι στο βίντεοκλιπ, θα καταλάβεις. Φωνάρα, κιόλας, για να μην την αδικούμε, άμα αποφασίσει να τραγουδήσει και όχι να κάνει το μεθυσμένο στρουμφάκι, αλλά κι αυτό χαριτωμένο είναι, άχου το μωρέ, γούτσου γούτσου.

Like this Article? Share it!

About The Author

Ο Βαγγέλης Γαροφάλλου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1985. Το 2008 κυκλοφόρησε η συλλογή διηγημάτων του «Πρωινά ξυπνήματα» (εκδ. Πολύτροπον) και το 2009 το μυθιστόρημα «Η βασίλισσα του βυθού» (εκδ. Νόβολι). Η νέα του συλλογή διηγημάτων, «Αγριάλιτι», κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πολύτροπον.