Αν οι γάτες μπορούσαν να μιλήσουν

Published On 27 March 2015 | By Θέμος Ρίζος | Frog Pets

Η σειρά σκίτσων Catsass αποκαλύπτει την πικρή αλήθεια: ευτυχώς που οι γάτες μας δεν μπορούν να μας πουν τι σκέφτονται πραγματικά.

Οι απρόκλητες γρατζουνιές, τα ατελείωτα νιαουρίσματα χωρίς λόγο, οι αμέτρητες μικρές καταστροφές στο σπίτι: στα σκίτσα της Claude Combacau όλες οι ανεπιθύμητες, ακατανόητες συμπεριφορές των γατιών εξηγούνται, καθώς η πρωταγωνίστρια γάτα μιλάει- και αποκαλύπτει την μοχθηρία της.

ifcatscouldtalk1

Η 25χρονη γαλλίδα γραφίστρια που δημιούργησε το Catsass εμπνεύστηκε εν μέρει από τη δική της γάτα, την Ibuprofen. «Είναι δύο χρονών, νιαουρίζει ΠΟΛΥ και της αρέσει να καταστρέφει ρολά χαρτιού υγείας», είπε στο Buzzfeed. «Αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι τόσο κακιά όσο ο χαρακτήρας που δημιούργησα».

ifcatscouldtalk2 ifcatscouldtalk3 ifcatscouldtalk4 ifcatscouldtalk5 ifcatscouldtalk6 ifcatscouldtalk7 ifcatscouldtalk8 ifcatscouldtalk9 ifcatscouldtalk10

* Μπορείτε να βρείτε το Catsass στο Facebook, στο Instagram και στο Tumblr

Like this Article? Share it!

About The Author

: Σπούδασε Διεθνείς Σχέσεις, Θεωρία Συγκρούσεων και Δημοσιογραφία. Έχει εργαστεί, μεταξύ άλλων, σε ερευνητικές και ενημερωτικές εκπομπές της ΕΡΤ και της γερμανικής δημόσιας τηλεόρασης (ARD).