«Κάνε την Πάπια»: Γιώργης Χριστοδούλου & Hatzko Jazz Trio στο Black Duck Garden στις 22/5

Published On 18 May 2017 | By The Frog Team | Frog Tips

Το Black Duck Garden και ο Γιώργης Χριστοδούλου σας προσκαλούν στον φιλόξενο κήπο του Black Duck στο κέντρο της Αθήνας, στις 22 Μαΐου στις 21.30, για την μουσική παράσταση με τίτλο «Κάνε την Πάπια».

Η βραδιά με τους χορευτικούς jazz ήχους, τα τραγούδια του μεσοπολέμου στην μοναδική ατμόσφαιρα του ιστορικού καταπράσινου κήπου, θα κορυφωθεί με την παρουσίαση του αδισκογράφητου τραγουδιού του Αττίκ «Κάνε την Πάπια», αφιερωμένο στο Black Duck!

Ο Γιώργης Χριστοδούλου, ο οποίος με τις πρόσφατες δισκογραφικές δουλειές του «Καντάδα» και «Ο Αττίκ στο Παρίσι» ενθουσίασε κοινό και κριτικούς, συνεργάζεται με το “Hatzko Jazz Trio”, που αποτελείται από τους εξαιρετικούς μουσικούς Κώστα Κλάγκο – κοντραμπάσο, Χάρη Σταυρακάκη – πιάνο και Χρήστο Τζέρπο – τύμπανα.

Οι αφηγήσεις με την ιδιαίτερη, μοναδική ιστορία κάθε τραγουδιού, οι μελωδίες επιτυχιών από το «Δύο πράσινα μάτια» και «Το πρωί με ξυπνάς με φιλιά» ως τα άγνωστα νεανικά τραγούδια του Αττίκ στην Γαλλία, υπόσχονται μια αξέχαστη βραδιά σε όσους βρεθούν τη Δευτέρα 22 Μαΐου στο Black Duck Garden – Athens City Museum Bistrot.

* Ελάχιστη κατανάλωση: 10 €

Black Duck Garden – Athens City Museum Bistrot
Ο κήπος του Μουσείου της Πόλεως των Αθηνών
Ι. Παπαρρηγοπούλου 5-7, Πλ. Κλαυθμώνος
210 3252396
www.blackduckgarden.gr / info@blackduckgarden.gr

Like this Article? Share it!

About The Author