Φεστιβάλ Οπτικοακουστικών Τεχνών σε Κέρκυρα και Αθήνα από τις 20/5

Published On 10 May 2017 | By The Frog Team | Frog Tips

Στο 11ο πλέον έτος διεξαγωγής του, το Φεστιβάλ Οπτικοακουστικών Τεχνών της Σχολής Μουσικής και Οπτικοακουστικών Τεχνών του Ιονίου Πανεπιστημίου, επεκτείνεται στον χώρο και τον χρόνο.

Το Φεστιβάλ θα διαρκέσει συνολικά 21 μέρες, από τις 20 Μαΐου έως τις 11 Ιουνίου, ενώ τόπος διεξαγωγής του, εκτός από την Κέρκυρα, θα είναι και η Αθήνα.

Πιο συγκεκριμένα, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών θα φιλοξενηθεί η εκδήλωση «Αναδρομή στο Μέγαρο», η οποία περιλαμβάνει στο πρόγραμμά της μια ψηφιακή έκθεση, συναυλίες ηλεκτροακουστικής μουσικής καθώς και πρόγραμμα masterclasses και ομιλιών με θέμα «Τέχνη & Ψηφιακός Πολιτισμός» (20-21 Μαΐου).

Στην έδρα του φεστιβάλ, την Κέρκυρα,  θα διεξαχθούν το δεύτερο διεθνές συνέδριο «Ταμπού-Παράβαση-Υπέρβαση στην Τέχνη και την Επιστήμη» (25-28 Μαΐου), και το  πρώτο Θερινό Σχολείο με θέμα τις Υβριδικές Τέχνες (29 Μαΐου-11 Ιουνίου). Το πρόγραμμα του συνεδρίου περιλαμβάνει θεωρητικές και καλλιτεχνικές παρουσιάσεις καθώς και δύο εκθέσεις, ενώ το Θερινό Σχολείο, εκτός από τα θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα, συμπεριλαμβάνονται διαλέξεις από προσκεκλημένους ομιλητές του καλλιτεχνικού και επιστημονικού χώρου.

Περισσότερες πληροφορίες στο επίσημο site του Φεστιβάλ: http://avarts.ionio.gr/festival/

Like this Article? Share it!

About The Author