Neon is the new black!

Published On 14 April 2016 | By Μικαέλα Κόλλια | Frog and the City

Τι συμβαίνει όταν οι πιο τρελοί DJs της Αθήνας συναντούν το πιο ξέφρενο κοινό υπό την «επήρεια» άπειρων λίτρων χρώματος; Και μάλιστα νέον;

Αν δεν έχετε ακούσει για τα All Together Now Neon Parties, μάλλον δε ζείτε σε αυτή την πόλη. Ή λείπατε χρόνια στο εξωτερικό (!). Πρόκειται για ένα από τα πιο γνωστά events της Αθήνας που πολλοί αγαπούν και πολλοί επίσης κράζουν. Ή αγαπούν να κράζουν. Haters shall hate.

Ο DJ Postriper μιλάει στον Βάτραχο και εξηγεί το γιατί: «Το All Together Now NEON ξεκίνησε πριν 3 χρόνια στο Κ44. Το πρώτο δεν ήταν με χρώμα- η ιδέα υιοθετήθηκε από μια προηγούμενη ομάδα η οποία έκανε τέτοιου είδους concept parties. Το δεύτερο ATN NEON έλαβε χώρα και πάλι στο K44 και βλέποντας την υπερπροσελευση του κόσμου, μεταφερθήκαμε στο Gagarin 205. Στην συνέχεια ήρθε και το Vodafone CU κάνοντας το event πραγματικά ξεχωριστό».

Όπως αναφέρει ο Postriper, κατά κόσμον Δημήτης Παπαζαρκάδας, η μουσική που μπορεί να ακούσει κανείς στα ATN Parties εξαρτάται από το hype της εποχής και κυμαίνεται από r ‘n’ b και rap μέχρι dubstep και drum ‘n’ bass.

AllTogetherNeon1

Σε μια ομολογουμένως περίεργη και δύσκολη περίοδο, η ομάδα των ATN Parties καταφέρνει να γεμίζει ασφυκτικά τους χώρους όπου διοργανώνει τα χρωματιστά «γλέντια». Ποιο είναι άραγε το μυστικό; «Δεν υπάρχει κάποιο μυστικό», μας λέει ο Δημήτρης. «Η αγάπη για αυτό που κάνουμε σε συνδυασμό με την πρωτοτυπία του event έχει ως αποτέλεσμα να υπάρχει κόσμος που μας ακολουθεί σε όλα τα events».

Παράλληλα, ο Δημήτρης και οι υπόλοιποι της ομάδας οργανώνουν και πολλά άλλα πάρτυ, φέρνουν DJs από το εξωτερικό ή ταξιδεύουν οι ίδιοι ως guest DJs. Θα έλεγε κανείς ότι πρόκειται για full time job, με δόξα, χρήμα και ένα μάτσο εμπειρίες. Σύμφωνα, όμως με τον Δημήτρη, αν και κάποιοι έχουν καταφέρει να βιοπορίζονται από αυτό, δεν αποτελεί μια σταθερή δουλειά. Μάλιστα, τονίζει ότι «υπάρχουν δυσκολίες όπως συμβαίνει σε όλους τους τομείς αυτή την εποχή. Το πάθος για ό,τι κάνουμε είναι που μας δίνει δύναμη να προσπαθούμε για το καλύτερο».

AllTogetherNeon2

Όσο πάθος και να έχει κανείς, δεν κουράζεται τόσα χρόνια με πάρτυ, ξενύχτια, κραιπάλες; Ο Δημήτρης φαίνεται ψύχραιμος πάντως, σημειώνοντας ότι σίγουρα υπάρχει κούραση αλλά πρόκειται για κάτι που έχει γίνει με τα χρόνια κομμάτι της καθημερινότητας.

Εν αναμονή του συναυλιακά θερμού καλοκαιριού, ρωτήσαμε τον Δημήτρη σε ποια live θα τον πετύχουμε και, χωρίς δεύτερη σκέψη, τόνισε ότι οι συναυλίες των Crystal Castles, Muse και Diiv δεν πρέπει να χαθούν από κανένα!

Κλείνοντας την κουβέντα μας, του ζητήσαμε να κάνει μια ευχή για το μέλλον: «Πολλή μουσική, πολλά χαμόγελα και όμορφα πάρτυ! Good times to roll on, γιατί στο τέλος αυτά μένουν».

Φωτογραφίες: George Mpenioudakis

*Το επόμενο event των All Together Now Parties θα γίνει σε συνεργασία με το TΩΡΑ Κ44 στο Gagarin 205 Live Music Space, το Σάββατο 14 Μαΐου.

Like this Article? Share it!

About The Author

Έχει σπουδάσει Film and Media και της αρέσει η ποίηση, η λογοτεχνία, η φιλοσοφία, το σινεμά, η πολιτική ανάλυση, τα ταξίδια, η μουσική, η αλληλεγγύη, η συζήτηση, ο καφές, ο έρωτας, ο χορός, οι στοχασμοί, το κρασί, τα βιβλία, η άνοιξη, το δράμα, το γράψιμο. Όχι ταυτόχρονα. Μπορεί και ναι.